زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 11:23
  • تعداد بازدید : 329
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 50
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی بارداری پرخطر

با هدف یکسان سازی فرایند برخورد با بارداری پرخطر و با حضور مسئولین دفاتر پرستاری، بخشهای زایمان، بهداشت خانواده و... در محل سالن جلسات معاونت امور بهداشتی برگزار شد.

با هدف یکسان سازی فرایند برخورد با بارداری پرخطر و بهبود کیفیت مراقبت از مادران پرخطر و با حضور مسئولین دفاتر پرستاری، بخشهای زایمان، بهداشت خانواده و... در محل سالن کنفرانس معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، کارگاه آموزشی و جلسه هماهنگی برخورد با بارداری پرخطر با حضور مسئولین دفاتر پرستاری و بخش های زایمان و رابطین مادر پرخطر بیمارستان های استان، مسئولین واحدهای بهداشت خانواده و سایرکارشناسان مادران و با هدف یکسان سازی فرایند برخورد با بارداری پرخطر و تمرکز بر ارتباط و هماهنگی بین بخشی در محل سالن کنفرانس معاونت امور بهداشتی برگزار گردید.


در ابتدای این کارگاه آموزشی، دکتر امیری، ضمن عرض خیر مقدم و آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان از حضور گسترده و کامل متولیان موضوع جلسه با توجه به معذوریت های ماه مبارک تشکر نمود و این را نشانه جدیت همکاران و اهمیت موضوع بارداری پرخطر و کاهش مرگ و میر مادران دانست.


معاون امور بهداشتی دانشگاه، با اشاره به خطر کاهش جمعیت و سیاست های کلی نظام در این زمینه، تصریح کرد: تشویق فرزندآوری و حمایت از بارداری و مادران باردار از خط مشی های اصلی نظام سلامت است اما در این موضوع یکی از نکات مورد توجه حفظ سلامت مادر و کودک در گروههای هدف می باشد.


وی افزود: با در نظر گرفتن اهمیت موضوع مرگ مادر و تبعات انسانی، اجتماعی و عاطفی از دست رفتن مادران که شالوده اصلی خانواده ها می باشند، در دهه های گذشته و با توجه به امکانات آن دوران تلاشهای گسترده ای نسبت به موضوع کاهش شاخص مرگ و میر مادران باردار صورت گرفت که جای تقدیر دارد اما به خوبی واقفیم که با توجه به اهمیت موضوع و توسعه امکانات و زیرساخت های بهداشتی در کشور بدنبال دستیابی به اهداف توسعه پایدار در این زمینه هستیم.


دکتر امیری خاطرنشان کرد از دوسال گذشته که به عنوان معاون بهداشتی در خدمت همکاران هستم، شاهد حساسیت ویژه ریاست محترم دانشگاه نسبت به موضوع مرگ و میر مادران بوده ام و با حضور ایشان در کمیته های مربوطه در پیگیری برنامه ها و تمهیدات موثر در جهت کاهش این شاخص در استان هستیم.


در ادامه این کارگاه، دکتر شهلا نوری، مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی، توضیحاتی پیرامون هدف‌گزاری شاخص مرگ و میر مادران و پیشینه آن ارائه داد و عنوان داشت: بر اساس اهداف هزاره مقرر شده بود تا سال 2015 کشورها 75 درصد مرگ ماداران باردار را نسبت به سال 1990 کاهش دهند و ایران ازجمله کشورهایی بود که خیلی زود به این هدف دست یافت.


وی افزود: بعد از سال 2015 براساس اهداف توسعه پایدار و چشم انداز کشور، حذف مرگ های قابل اجتناب مادر باردار است و بر این اساس مقرر شد تا سال 2030، شاخص مرگ و میر مادران به میزان دو سوم این شاخص نسبت به سال 2010کاهش یابد که در سال 1395 این عدد در کشور 18.1 در100 هزار می باشد.


دکتر نوری در ادامه خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری این کارگاه یکسان سازی و هماهنگی بیش از پیش بخش های مختلف بهداشت و درمان در مواجهه با بارداری های پر خطر می باشد.

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 51042
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 162
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 377643
تعداد کاربران بر خط 28