جلسه فصلی معاون امور بهداشتی دانشگاه با مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز بهداشت شهرستانها
جلسه فصلی معاون امور بهداشتی دانشگاه با مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز بهداشت در تاریخ 25/8/95 با حضور دکتر جلال الدین امیری معاون امور بهداشتی دانشگاه و مدعوین محترم شهرستانها ، مدیران گروه ها و مسئولان واحدهای فنی و پشتیبانی معاونت امور بهداشتی در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت استان برگزار گردید
جلسه فصلی معاون امور بهداشتی دانشگاه با مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز بهداشت در تاریخ 25/8/95 با حضور دکتر جلال الدین امیری معاون امور بهداشتی دانشگاه و مدعوین محترم شهرستانها ، مدیران گروه ها و مسئولان واحدهای فنی و پشتیبانی معاونت امور بهداشتی در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت استان برگزار گردید .
در ابتداء جلسه آقای دکتر امیری، معاون امور بهداشتی دانشگاه ، ضمن خیر مقدم به همه مدعوین از زحمات و تلاشهای مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز بهداشت شهرستانها در پیشبرد اهداف نظام سلامت تشکر کردند و اظهار داشتند که امسال پرکارترین سال در حوزه بهداشت می باشد و امیدواریم با تلاش و جدیت بیشتر شبکه ها و مراکز بهداشت ، ثمرات مثبت آن شامل حال جامعه گردد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی و متعاقب آن جابجایی بزرگ جمعیتی در این ایام و با ذکر این نکته که استان همدان در مسیر تردد زائرین قرار دارد، بر لزوم برنامه ریزی و آمادگی کلیه مراکز بهداشت جهت مقابله با شیوع بیماری های احتمالی ، تشدید نظارتها بر مراکز و اماکن مسیر راهی بویژه موکب ها و سرویس های بهداشتی، پخش نذریهای پراکنده در بین مردم تأکید نمودند. سپس جلسه مطابق با دستور کارهای مصوب آغاز گردید:.
مطابق با دستور کار جلسه سرکار خانم عزیزی مطلق رئیس گروه گسترش استان گزارش مبسوط خود را از برنامه های طرح تحول نظام سلامت ، پنل مدیریتی و تحلیل آن و همچنین چگونگی استقرار آن در سطح شهرستانهای استان ارائه نمودند.
سپس خانم دکتر کرامت، عضو هیئت علمی دانشگاه درخصوص بیماری تب مالت ، ثبت کیفی عود عوارض بیماری و همچنین تکمیل پرسشنامه توسط پزشکان فوکال پوینت مطالبی را بیان و اعلام نمودند که" آماده ارائه خدمات مشاوره ای و درمانی و همچنین همکاری نزدیک و تنگاتنگ با مرکز بهداشت استان می باشم"
در ادامه آقای بطحایی، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر استان با توجه به فرارویی ایام اربعین حسینی و جابجایی گسترده جمعیتی و احتمال شیوع بیماریهای واگیر درخصوص بیماری آنفلوانزا، ، اقدامات و راهکارهای پیشگیری و کنترل آن در صورت بروز و شیوع احتمالی سخنانی بیان نمود و بر لزوم آمادگی کلیه تیم های واکنش سریع شهرستانها تأکید کردند.
آنگاه مدیران شبکه ها و روسای مراکز بهداشت شهرستانها پرسش ها و نقطه نظرات خود را پیرامون مباحث مطرح شده در جلسه بیان و در مواردی از سوی دکتر امیری و سایر مسئولان به سوالات مطرح شده توضیحاتی ارائه گردید .
روابط عمومی معاونت امور بهداشتی دانشگاه




نظر دهید