زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 09:51
  • تعداد بازدید : 310
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر شهلا نوری مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی

ختم بارداری برای 50 مورد جنین دارای سندرم داون در سال 95

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان همدان، در برنامه غربالگری سلامت جنین مادران باردار تعداد 50 مورد سندرم داون قبل از تولد شناسایی و برای آنها ختم بارداری صادر شده است. خانم دکتر شهلا نوری مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی با اعلام این خبر گفت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان همدان، در برنامه غربالگری سلامت جنین مادران باردار تعداد 50 مورد سندرم داون قبل از تولد شناسایی و برای آنها ختم بارداری صادر شده است.


خانم دکتر شهلا نوری مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی با اعلام این خبر گفت: غربالگری سلامت جنین مادران باردار از سال 1393 آغاز شده است و هم اکنون در تمام شهرستان های استان این برنامه در حال اجراست وی افزود: وظیفه شناسایی این مادران بر عهده بهورزان و نیروهای محیطی بوده اما انجام مشاوره و کارهای تخصصی بر عهده ماما و پزشکان می باشد.


دکتر نوری بیان کرد: غربالگری سلامت جنین در سه ماهه اول بارداری انجام می شود و از مادران باردار آزمایش و سونوگرافی تخصصی NT برای شناسایی جنین دارای مشکل ژنتیکی به عمل می آید و نتیجه آزمایشات به سه گروه کم خطر، میانی و با ریسک بالا تقسیم بندی می شود و برای افراد دارای ریسک بالا  آزمایشات تخصصی و تکمیلی با عنوان آمینوسنتز انجام می شود وی خاطر نشان کرد: انجام این آزمایشات فقط برای شناسایی سندرم داون نیست بلکه در کنار این موضوع می توان به سایر اختلالات ژنتیکی نیز دست پیدا کرد.


خانم معصومه قهرمانی کارشناس سلامت مادران معاونت بهداشتی گفت: در سال 1395 این معاونت با همکاری کلیه نیروهای بهداشتی اعم از بهورز، کارشناسان و پزشسکان ده هزار مورد غربالگری سلامت جنین انجام داده است و از این تعداد 50 مورد شناسایی و منجر به ختم بارداری شده است وی افزود: ملایر شهرستان پایلوت ژنتیک اجتماعی بوده و یکی از کارهایی که در این زمینه انجام می شود شناسایی جنین های دارای اختلالات ژنتیکی و ختم بارداری برای آنهاست.

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 53756
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 671
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 378152
تعداد کاربران بر خط 9