زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 09:14
  • تعداد بازدید : 182
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر امیری معاون بهداشتی دانشگاه در مرکز آموزش بهورزی همدان

مدافع حقوق بهورزان هستم

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان، دکتر امیری معاون بهداشتی دانشگاه از مرکز آموزش بهورزی همدان بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان نحوه آموزش دانش آموزان بهورزی قرار گرفت.

 


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان، دکتر امیری معاون بهداشتی دانشگاه از مرکز آموزش بهورزی همدان بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان نحوه آموزش دانش آموزان بهورزی قرار گرفت.


در این بازدید که دکتر عطایی و خانم مهندس عزیزی نیز حضور داشتند از بخش های مختلف آموزشگاه بازدید به عمل آمد و جلسه ای برای بیان مشکلات این آموزشگاه تشکیل شد در ابتدای جلسه خانم بران مدیر آموزشگاه بهورزی همدان، گزارشی از نحوه عملکرد این مرکز ارائه نمود و در ادامه در مورد تعداد دانش آموزان، نظم و انظباط دانش آموزان، نحوه تدریس مربیان، مستند سازی مسائل آموزشی، فرهنگی و انظباطی، رفت و آمد همکاران، سرویس رفت و برگشت به کارآموزی، خرید کتب آموزشی برای این مرکز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.


دکتر امیری معاون بهداشتی دانشگاه تاکید زیادی بر آموزش بهورزان برای کار با سامانه "سیب" داشت و در همین راستا قرار شد دو دستگاه رایانه برای این موضوع توسط معاونت بهداشتی خریداری شده و در اختیار آموزشگاه قرار گیرد همچنین وی به ساختمان آموزشگاه اشاره نمود و افزود: کلنگ نوسازی ساختمان تا پایان سال به زمین زده خواهد شد اما ساخت این ساختمان با توجه به وضعیت اعتبارات دانشگاه قطعا به طول خواهد انجامید و مانند پروژه های اخیر زود به اتمام نخواهد رسید دکتر امیری این را هم گفت که درصدد هستیم این ساختمان دارای مهمانسرا و طبق آخرین استانداردهای آموزشی ساخته شود.


دکتر امیری همچنین در مورد خرید یک دستگاه کپی برای آموزشگاه موافقت خود را اعلام نمود و گفت: پیگیر پول لباس و پول غذای دانش آموزان بهورزی هم خواهم بود و از تمامی حق و حقوق بهورزان دفاع خواهم نمود.


دکتر عطایی معاون فنی معاونت بهداشتی هم در مورد خرید کتب آموزشی برای آموزشگاه قول مساعد داد و در مورد فعالیت های فوق برنامه دانش آموزان گفت: لازم است مرکز بهداشت شهرستان با تربیت بدنی دانشگاه مکاتبه ای داشته باشد و برای دانش آموزان ساعتی را برای ورزش و فعالیت های فوق برنامه مانند اردوهای فرهنگی اختصاص دهد.       







 

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 88230
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 2265
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 379746
تعداد کاربران بر خط 28