نشست مدیران شبکه ها و روسای مراکز بهداشت با معاون بهداشتی دانشگاه
نشست مدیران شبکه ها و مراکزبهداشت شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور دکتر ترکمان اسدی معاون بهداشتی دانشگاه و معاونان فنی و اجرایی این معاونت برگزار شد.
دراین نشست مسائل مربوط به بازرسی و رسیدگی به تخلفات اداری بررسی و بر لزوم اهمیت و استقرار شبکه آزمایشگاهی و تبدیل برخی آزمایشگاه های سطح یک به مراکز نمونه گیری تاکید شد.
بازدید و پایش مراکز شبانه روزی و درخواست پیشنهادات از شهرستان ها مبنی بر بررسی آیتم های مازاد پایش،آموزش نیروهای جدید مهندسی تجهیزات پزشکی، فعالسازی و بازدید مستمر از کلینیک های دیابت و استفاده از ظرفیت کارشناسان تغذیه بیمارستان ها در کلینیک دیابت و بررسی چالش های مربوط به آنکالی واحدهای هاری و ارسال نمونه های بیماری های واگیر از جمله مسائل مطرح شده در این نشست چند ساعته بود.

نظر دهید