زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 11:13
  • تعداد بازدید : 258
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 81
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشف 6 تن شیره انگور تقلبی توسط کارشناسان بهداشت محیط ملایر

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان، کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان ملایر از کشف و معدوم سازی 6 تن شیره انگور تقلبی در این شهرستان خبر داد.

مهندس عباس جوکار کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان ملایر در این خصوص گفت: در ماه گذشته مقدار 6 تن شیره انگور تقلبی و کله قند ضایعاتی در یک کارگاه متروکه واقع در روستای الفاوت از توابع شهرستان ملایر کشف و معدوم گردید وی افزود: پیرو گزارشات تلفنی و با دقت وکنجکاوی بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت ملایر ، با حکم قضایی ودر معیت مأموران نیروی انتظامی به محل مراجعه و مشاهده گردید که فرد متخلف در حال تهیه شیره انگور تقلبی از کله قندهای ضایعاتی و بسته بندی آن در پیت های پلاستیکی فاقد صلاحیت به منظور عرضه به بازار می باشد.


لازم به توضیح است که کله قندهای ضایعاتی به هیچ وجه صلاحیت مصرف انسانی نداشته و فرد متخلف با آب کردن ،جوشاندن و تغلیظ آن اقدام به تهیه شیره انگور تقلبی می نمود فرد متخلف به همراه پرونده جهت برخورد قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.


مهندس جوکار از شهروندان محترم درخواست نمود کلیه تخلفات بهداشتی و فعالیتهای مشکوک در زمینه تولید مواد غذایی بدون مجوز را جهت پیگیری سریع با شماره 190 اطلاع رسانی نمایند.


 





 

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 91003
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 2633
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 380114
تعداد کاربران بر خط 10