زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 12:30
  • تعداد بازدید : 262
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
گزارش کارشناس مبارزه با بیماری ها از وضعیت بهداشتی زائران حسینی

شرایط بهداشتی برای زائران مطلوب گزارش می شود

به گزارش همکار اعزامی معاونت بهداشتی همدان به عراق، زائران حسینی از خدمات ارائه شده توسط این معاونت در شهرهای کربلای معلی و نجف اشرف استقبال کردند.

به گزارش همکار اعزامی معاونت بهداشتی همدان به عراق، زائران حسینی از خدمات ارائه شده توسط این معاونت در شهرهای کربلای معلی و نجف اشرف استقبال کردند.


علی ظهیری کارشناس مبارزه با بیماری های واگیر استان همدان طی تماس تلفنی با روابط عمومی این معاونت گفت: در چند روزی که نیروهای بهداشتی درمانی در کربلا و نجف مستقر شده اند استقبال زائران و همکاری آنان با تمام نیروهای خدمات رسان مخصوصا نیروهای بهداشتی درمانی مناسب و مطلوب گزارش می شود ظهیری ضمن ابراز رضایت زائران حسینی از کم و کیف خدمات بهداشتی ارائه شده به آنان افزود: هیچ مورد خاصی از بیماری های اسهالی و مسمومیت های غذایی در این چند روز گزارش نشده است و با توجه به تلاش هایی که همکاران می نمایند شرایط و خدمات بهداشتی که به زائران ارائه می شود مناسب و مطلوب گزارش می گردد.


ظهیری در پایان از تمام زائران حسینی خواست در طی مسیر راهپیمایی نکات بهداشتی ذیل را رعایت فرمایند:


1.      از خوردن سالاد و سبزی های خام جدا خودداری کنند.


2.      شیر و ماست پاستوریزه استفاده کنند.


3.      دهان و بینی خود را هنگام عطسه و سرفه بپوشانند.


4.      آب سالم و بسته بندی شده استفاده نمایند.


5.      مواد غذایی پخته شده ای را استفاده کنند که کاملا داغ باشد.


6.       میو ها را پس از شستشوی کامل و پوست گرفتن استفاده نمایند.



  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 55795
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1225
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 384070
تعداد کاربران بر خط 1