زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1405/07/19 - 11:28
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۳۰۵ مورد عقرب و مارگزیدگی در همدان گزارش شد

کارشناس برنامه جانوران زهرآگین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه افرادی که مورد گزش مار و عقرب قرار می گیرند باید ضمن خونسردی فورا به مراکز درمانی مراجعه کنند، گفت: ۳۰۵ مورد عقرب و مارگزیدگی نیمه نخست امسال در استان گزارش و ثبت شده است.

172705525

روح الله بهرامی  افزود: ۲۵۹ مورد عقرب‌گزیدگی، ۳۶ مورد مارگزیدگی و ۱۰ مورد گزش توسط حشراتی مانند زنبور از ابتدای سال تاکنون در استان همدان رخ داده است که این افراد حادثه دیده با مراجعه به مراکز درمانی تحت درمان قرار گرفته و خدمات مورد نیاز را دریافت کرده اند.

وی اضافه کرد: میزان بروز گزش جانوران زهرآگین در چهار مقطع زمانی ۶ ساعت شبانه روز بررسی شد که بیشترین زمان از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ ظهر بوده است.

کارشناس برنامه جانوران زهرآگین معاونت بهداشتی همدان گفت: ۷۹ درصد از گزش ها در مناطق روستایی و ۲۱ درصد در مناطق شهری بوده و علت فراوانی گزش در مناطق روستایی به دلیل فعالیت های کشاورزان و باغداران در مزارع و اراضی کشاورزی است.

بهرامی همچنین گفت: بیشترین گزش جانوران زهراگین با حدود ۶۳ درصد در چهار ماه از فصل گرم سال یعنی از خرداد تا پایان شهریور رخ داده است و بیشترین گروه سنی آسیب دیدگان ۳۰ تا ۵۵ سال بودند.

کارشناس برنامه جانوران زهرآگین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: در صورت بروز عقرب یا مار گزیدگی فرد مصدوم ابتدا فورا از سوی اورژانس باید به مرکز بهداشتی سپس اعزام شود و در ادامه پزشک معالج با توجه به نوع گزش، سرم درمانی را انجام دهد.

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 168481
کلمات کلیدی
راحله دهقانی
خبرنگار

راحله دهقانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1650
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 492572
تعداد کاربران بر خط 1