زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 11:38
  • تعداد بازدید : 179
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 85
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشتی دانشگاه از مدیران شبکه ها خواستار شد

توجه ویژه به حمایت طلبی های محلی در بسیج ملی فشارخون بالا

دومین ویدئو کنفرانس معاون بهداشتی دانشگاه با مدیران شبکه ها و روسای مرکز بهداشت شهرستان ها برگزار شد

 


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان، دومین ویدئو کنفرانس معاون بهداشتی دانشگاه با مدیران شبکه ها و روسای مرکز بهداشت شهرستان ها برگزار شد دستور این جلسه که بسیج ملی کنترل فشارخون بالا بود در مورد کم و کیف کار و تحلیل آمار و اطلاعات شهرستان ها بحث و گفتگو صورت گرفت دکتر کرمی معاون بهداشتی دانشگاه در این جلسه از همه مدیران شبکه ها خواست تا ضمن توجه به آمار و افزایش آن، اما تحت هیچ شرایطی کیفیت کار را فدای کمیت نکنند وی تاکید فراوان بر راستی آزمایی کرد و ادامه داد توجه ویژه ای هم به حمایت طلبی های محلی شود و از افراد شاخص و کسانی که به نوعی در آن شهرستان تاثیرگذار هستند استفاده گردد.


لازم به توضیح است که درصد سنجش فشارخون بالا در سطح استان تا شامگاه روز یکشنبه 9 تیرماه 63.2 درصد یعنی جمعیتی معادل 540439 نفر می باشد که این میزان برای شهرستان بهار 70.2 درصد، تویسرکان 74.8 درصد، رزن 80.4 درصد، فامنین 89 درصد، کبودرآهنگ 79.1 درصد، ملایر 65.3درصد، نهاوند 63.1 درصد و شهرستان همدان 51.3 درصد می باشد.


آخرین مهلت مشارکت در بسیج ملی کنترل فشارخون بالا تا 15 تیرماه می باشد شهروندان گرامی برای اطلاع از میزان فشارخون خود می توانند به نزدیکترین مرکز سلامت محل زندگی خود مراجعه نمایند.



 

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 96114
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 3795
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 381276
تعداد کاربران بر خط 7