زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1405/06/10 - 12:01
  • تعداد بازدید : 9
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست کمیته کاهش آسیب دانشگاه علوم پزشکی همدان با محوریت ساماندهی مراکز گذری

کمیته کارشناسی برنامه کاهش آسیب شهریور ماه سالجاری با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی و نهادهای مرتبط با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

IMG_9466

در این جلسه نمایندگان هر دستگاه ضمن معرفی ظرفیت‌ها و ارائه گزارش عملکرد مراکز کاهش آسیب، به بررسی نحوه تقسیم‌بندی مناطق دارای پاتوق، تعیین متولی پاتوق‌های مشترک، معرفی کارشناسان ثابت هر دستگاه برای تسهیل هماهنگی و امور مربوطه و خدمات مدیریت موردی از سوی اداره کل بهزیستی پرداختند.

در این نشست دکتر عبدی مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه، ضمن ارائه گزارش مقایسه‌ای عملکرد مراکز گذری همدان و نهاوند با میانگین کشوری، شاخص‌های حد انتظار ابلاغی سال ۱۴۰۵ را مبنای ارزیابی عنوان کرد.

 وی بر لزوم پوشش بیمه پایه سلامت برای مددجویان مراکز گذری تأکید کرد و خواستار انعقاد قرارداد بیمه این افراد با مرکز بهداشت شد.

دکتر عبدی از طرح موضوع ادغام مراکز گذری و تأمین نیروی انسانی در هیئت‌رئیسه دانشگاه در هفته آینده خبر داد.

وی همچنین خواستار پیگیری جدی رؤسای مراکز بهداشت شهرستان‌ها برای تأمین نیروی انسانی و تسریع در فرایند ادغام مراکز گذری را شد.

دکتر بابایی، نماینده شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه از هماهنگی با پلیس مبارزه با مواد مخدر برای خودداری از ورود به حریم مراکز گذری خبر داد و گفت: ورود مأموران تنها در صورت احراز حضور فروشنده مواد مخدر و با رعایت ضوابط قانونی امکان‌پذیر خواهد بود.

وی با اشاره به ارزیابی مثبت از خدمات مراکز کاهش آسیب، بر توسعه هدفمند این مراکز، تقویت نظام گزارش‌دهی، ایجاد سامانه غربالگری معتادان و تسری خدمات بیمه‌ای به حوزه‌های اجتماعی مانند اشتغال و تحصیل بهبودیافتگان تأکید کرد.

در ادامه، نماینده اداره کل بهزیستی استان خانم عطایی به تشریح خدمات این اداره پرداخت و اعلام کرد: در حال حاضر ۳ مرکز گذری (DIC) و تیم‌های سیار وابسته در شهرهای همدان و ملایر به ۶۲۸ مددجو خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی رویکرد مدیریت موردی برای افراد بهبودیافته را فرایندی ساختارمند برای تداوم مراقبت، توانمندسازی و پیشگیری از بازگشت به چرخه آسیب عنوان کرد.

خانم ابراهیمی کارشناس اعتیاد معاونت بهداشتی نیز محور اصلی این نشست را تقسیم‌بندی شفاف پاتوق‌ها و جلوگیری از هم‌پوشانی و موازی‌کاری بین دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل بهزیستی عنوان کرد.

 وی بر ضرورت این هماهنگی برای ارتقای بهره‌وری، پوشش حداکثری و ارتقای کیفیت خدمات تأکید کرد. سپس لیست پاتوق‌های دو نهاد قرائت و روی نقشه تطبیق داده شد و متولی اصلی هر پاتوق مشترک مشخص شد.

کارشناسان شهرستانی نیز ضمن ارائه گزارش عملکرد، چالش‌های اجرایی و تجربه‌های میدانی خود از پاتوق‌های تحت پوشش را مطرح کردند.

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 167332
کلمات کلیدی
راحله دهقانی
خبرنگار

راحله دهقانی

تصاویر

IMG_9471 IMG_9468 IMG_9474 IMG_9464 IMG_9461

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1587
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 436911
تعداد کاربران بر خط 1