زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 08:21
  • تعداد بازدید : 226
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 120
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
آغاز پویش ملی روابط خانوادگی سالم

پویش ملی «روابط خانوادگی سالم»

به عنوان یکی از گامهای نخست توانمندسازی خانواده، پویش ملی «روابط خانوادگی سالم» با عنوان «حرف و گفت» از 1 لغایت 7 آذرماه برگزار می-گردد. هدف از این پویش معرفی فرهنگ گفت¬وگو به عنوان بهترین جانشین برای خشونت و ناسازگاری می¬باشد.


امروزه پویایی جوامع منجر به بروز تغییرات زیادی شده است و طی چند دهه اخیر این تغییرات را در ارزش­ها، نگرش­ها، زیرساخت­ها و شاخص­ها شاهد هستیم و کشور ما نیز از این امر مستثنی نیست. گرچه بهبود شاخص­هایی از قبیل تحصیل بویژه در بین زنان و افزایش اشتغال آنان  و تحول در نگاه به جایگاه و موقعیت شخصی در گروه­های مختلف سنی و جنسی مقبول است اما پیامدها و عوارضی هم به دنبال دارد. پیامدهایی از قبیل افزایش خشونت­های روانی اجتماعی و کاش تاب­آوری و بردباری در روابط فردی و گروهی و نیز افزایش آمار اختلالات روان به دلیل افزایش تنش و تنوع منابع استرس در جامعه و خانواده قابل ذکر است. عوارض این تغییرات وقتی رخ می­نماید که سرمشق متناسب با تغییرات وجود نداشته باشد. این عدم تناسب بین ارزش­های جدید خانوادگی موجب تعارض، تنش، نابردباری، خشونت و کاهش میزان تاثیر خانواده به عنوان پایه و اساس زندگی اجتماعی افراد شده است. لذا به طور جدی لازمست برای پیشگیری از این عوارض چاره­اندیشی کرد. یکی از این راهکارها توانمند سازی و احیای مجدد خانواده است و این امر با تبیین نقش مهارت فرزندپروری و مهارت­های زندگی تسهیل می­گردد.


در همین راستا و به عنوان یکی از گام­های نخست توانمندسازی خانواده، پویش ملی «روابط خانوادگی سالم» با عنوان «حرف و گفت» از 1 لغایت 7 آذرماه برگزار می­گردد. هدف از این پویش معرفی فرهنگ گفت­وگو به عنوان بهترین جانشین برای خشونت و ناسازگاری می­باشد.


محورهای پویش «حرف و گفت» به شرح ذیل است:















































تاریخ



محور



شعار/پیام



1/9/1400



خانواده‌‌ گفت‌وگو محور



هم بگوییم، هم بشنویم.



2/9/1400



خانواده‌‌ خشونت‌پرهیز



اختلافات را حل کنیم.



3/9/1400



خانواده‌‌ ساختارمند



جایگاه خود را در خانواده بیابیم.



4/9/1400



خانواده‌ حمایت‌گر



نردبان رشد یکدیگر شویم.



5/9/1400



خانواده‌‌ همدل



همدیگر را درک کنیم



6/9/1400



خانواده‌ همراه



همیشه کنار یکدیگر باشیم.



7/9/1400



اوقاتی برای خانواده



با یکدیگر وقت بگذرانیم.




 


در نظر است طی این هفته اقداماتی از قبیل موارد ذیل صورت گیرد:


ü      برگزاری دوره­های آموزشی ویژه کارکنان و عموم مردم (با توجه به شرایط و با رعایت پروتکل­های بهداشتی) با موضوعات مرتبط با محورهای پویش


ü      ارائه خدمات سلامت اجتماعی (غربالگری/ مشاوره روانشناختی) در مراکز خدمات جامع سلامت


ü      انتشار محتواهای آموزشی در فضای مجازی و معرفی صفحات پویش                                                                             http://instagram.com/harfogoft?utm_medium=copy_link


  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 115375
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس معاونت بهداشتی همدان

نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 2748
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 375169
تعداد کاربران بر خط 0