زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR

تب کریمه کنگو

مهمترین علائم بیماری تب کریمه کنگو

  • تب و گلو درد
  • سرگیجه و سردرد
  • دردهای عضلانی
  • خونریزی ندام ها
  • اسهال و استفراغ

راه های انتقال بیماری:

  • گزیدگی و نیش حشرات
  • تماس با خون شخص مبتلا
  • انتقال از طریق له کردن کنه
  • تماس با لاشه حیوان آلوده
  • مصرف گوشت آلوده و خام

زمان بروز علائم 1 تا 3 روز بعد از نیش کنه و 15 تا 20 درصد میزان کشندگی این بیماری است.

راه های پیشگیری و مراقبتی از ابتلا به بیماری تب تب کریمه کنگو

  • عدم له کردن و جدا کردن کنه روی بدن دام ها با دست
  • خودداری از نشستن و خوابیدن در محل های آلوده
  • نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخجال و مصرف آن
  • ایزوله کردن بیمار و عدم تماس با فرد مبتلا و آلوده
  • رعایت نکات بهداشتی در تمیز کردن گوشت در منزل
  • رعایت نکات بهداشتی و ایمنی در تماس با دام زنده

 

 

فراوانی موارد قطعی CCHF در کشور

 

آدرس معاونت بهداشتی همدان
نظرسنجی
آمار بازدید روزانه و کل
تعداد بازدیدکنندگان امروز 59
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 98656
تعداد کاربران بر خط 0